Имам нужда от помощ моля (HFSS СОП + WIRE)

A

aliatmaz

Guest
Здравейте всички аз трябва спешно да симулира хартия Смит, използвайки HFSS. (Хартия: Електромагнитна параметър извличане от нехомогенни метаматериали) хартия, разположен в http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=884349 # 884349 Може ли някой да ми помогне да получи индекс на пречупване, импеданс , проницаемостта и пропускливостта? Благодаря ...

Уважаеми Али трябва да използвате на HFSS стъпка настойнически по стъпка, за да го проектира. Serter :)

Уважаеми Serter Благодаря ви много за проявения интерес. Проектира една единица клетка. Тя се работи. Но аз трябва да се симулира коефициента на пречупване, импеданс, проницаемост и пропускливост. Не можех да ги получи. Току-що получена на една и съща S-параметри. Можете ли да моля да ми помогне да ги получи. Благодаря ...

За показател на пречупване, импеданс, проницаемостта и пропускливостта ... Вие трябва да прочетете внимателно този документ, д-р Смит е използвал HFSS само за параметрите на науката, и други свойства?? може да бъде ML.

[Quote = cuongtran] За показател на пречупване, импеданс, проницаемостта и пропускливостта ... Вие трябва да прочетете внимателно този документ, д-р Смит е използвал HFSS само за параметрите на науката, и други свойства?? може да бъде mL. [/ цитат] Уважаеми Благодарение Cuongtran за вашия отговор. Кои хартия ли говорим? Дали това "Електромагнитна параметър за извличане на от нехомогенни метаматериали"? Какво искаш да кажеш с ML? Дали това Matlab? Благодаря ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back