Имам нужда от бързо превключване банда L широк синтезатор честотна лента в 1100MHz ~ 1650MHz

F

fenfei

Guest
Спецификация са: изходната честота: 1100MHz ~ 1650MHz честота стъпка: 1 kHz; време за превключване на:

Можете да проверите ADF4350 @ DI. Въпреки 100us време за заключване е много стегнат.

Може би имате нужда да използвате DDS и смесване DDS сигнал с някои LO сигнал. Ако групата ти е прекалено широка, може би трябва да го разделим на две бандата. Така че използването на превключвател превключвате между две LO сигнали.

Можете да проверите ADF4350 @ DI. 100us време за заключване, обаче, е много стегнат.
благодаря за Вас! ADF4350 има два проблема, първо е swiching време, втората фаза на шума не може да изпълни изискването в режим на фракция

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавено в 03:13 AM ---------- Предишна публикация е в 03:12 AM ----------</span></span>
Може би имате нужда да използвате DDS и смесване DDS сигнал с някои LO сигнал. Ако групата ти е прекалено широка, може би трябва да го разделим на две бандата. Така че използването на ключ превключвате между две LO сигнали.
Благодаря! Но това е твърде голям

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавя в 03:17 AM ---------- Предишна публикация е в 03. 13 AM ----------</span></span>
Мисля, че ако добавяне на КПР на VCO за програмиране на conrol напрежение, може да бъде swiching време да бъде по-кратък. може ли някой да ми даде някакъв опит за този план? как да добавите контур филтър изход и КПР VCO щифт conrol? използване на ниско ОП шум?

Това не е добра идея. Тук ще намерите VCO не може да заключите, ще се носят в mormal температура. Изместването може да са причинени от TCXO, напрежение дрейф, шум на земята, температура и др.

Използвайте КПР, за да настроите inital VTune изглежда reasonable.However всяко решение на борда ниво ще бъде голям. Можете да проверите @ ADF4193 DI ". 25us уреждане време. Неговият фаза на шум при 100kHz е висока и се нуждаят от допълнително optimzation.

Използвайте КПР, за да настроите inital VTune изглежда reasonable.However всяко решение на борда ниво ще бъде голям. Можете да проверите @ ADF4193 DI ". 25us уреждане време. Си фаза шум в 100kHz е висока и се нуждаят от допълнително optimzation
ADF4193 може да бъде избор, но 25-ни уредят време е през GSM банда. от 1100MHz до 1650MHz, swiching време трябва да бъдат проверени. Друг проблем е, че ADF4193 изглежда проектиран за пасивни контур филтър, Но сега аз трябва да се използва филтър с активен контур, за VCO тунинг напрежение е high.Maybe аз трябва да го проверя повече. Благодаря за вашия отговор!

ADISIMPLL, показва, че фазата на шум на ADF4193 не може да изпълни изискването.

Някои PLLs са "fastlock" щифт, който прави кратко съединение PLL Loop филтър кондензатор. Защото 100us е твърде бързо и ако дизайн с блокиране време, PLL Филтър Loop ще има много широколентови и че няма да отговарят на вашите изисквания PN.

Предполагам, че имате нужда от комбинация от "кондензатор включен масив VCO", "ток и LPF включен бързо верига за заключване" и "ултра висока часовник Reference". Но аз не знам какво е то.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back