Имам въпрос за ОП усилвател. за филтър на групата преминават

S

surno

Guest
Здравейте, всички ~ Аз съм проектиране ОП усилвател за филтър с активен RC групата преминават на 40MHz. Получавам спецификацията на ОП усилвател да се направи филтър моделиране. Спецификацията на ОП усилвател е така, че: - Честотен единство печалба. е повече от 5GHz, когато натоварването капачка е 0.5pF - DC печалба е необходимо 60dB - максимална мощност разсейване е 500uW (VDD = 1.2V). Възможно ли е в процес CMOS?

Здравей, за мен, аз имам максимум на 160MHz лента. може да е възможно и зависи от основно входно транзистор GM стойност и капацитет на натоварване. чрез намаляване на натоварването капачката още повече, мисля, че можете да постигнете.

Hi nalog_prodigy Моите крайно местоназначение е 40MHz филтърна лента преминават. За да направите 40MHz лента преминават филтър, първо на всички, аз дизайн 5GHz усилвател оп. Знам, че честотната лента releated вход Tr GM и GM е свързана с текущото потребление. Тогава, как да проектирате 5GHz усилвател на ток с максимална стойност 0.5 ma. Мисля, че е невъзможно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back