S
saad_leo87
Guest
Опитвам се да изпратите WAV файл на сериен порт и искате да използвате една UC (с буферна памет), за да го получи и го препраща към цифров говорител аз съм с помощта на виртуален сериен порт драйвера 6.9 (от Eltima Software) да се свържат на двойка COM порт (например COM2 и COM6), и да го използвате, за да изпратите файла WAV серийно от MATLAB верига симулиран върху Протей (използвайки COMPIM) Проблемът е, че аз съм несигурен дали WAV файл (проба файл 2 сек продължителност, вземане на проби Честотен = 44100 Hz) ще играе правилно, защото аз съм конвертиране на WAV файл с плаваща запетая вектор в MATLAB шестнадесетичен първо и след това да го изпратите на COM2 .... ако получа шестнадесетичен модел в Протей чрез COMPIM, тя изпраща до UC .... и да го използвате, за да се разделят и изпращане на левия и десния канал на различни щифтове и свързване на тези щифтове (със свидетелство за управление на верига / усилвател) в цифров говорител, ще функционират правилно? Също така, не сериен порт позволява на данни със скорост 57, 600 базисни пункта (без всякакви софтуерни манипулации)? Ще бъда наистина благодарен за някакви предложения се ... аз съм в истинска бъркотия: S