Изпращане на данни за статичен IP чрез използване SIM300 GPRS модем

B

bobliin

Guest
Здравейте аз използвам SIM300 GSM / GPRS модем и е в състояние да се свърже с отдалечен сървър. Сега аз трябва да натиснете данни на статичен IP. Може ли някой да ми помогне с това?:: Това е процедура, аз съм следват, и състоянието на моя модем сега.
35_1230527861.jpg
Благодарение Bhargav: вик:

Ректифицирана въпроса. Моля, вижте по реда на изпращане на AT команди, за да се свържете към сървър на Google и да получите в страницата за настройки. [URL = http://images.elektroda.net/92_1231504804.jpg]
92_1231504804_thumb.jpg
[/URL] Надявам се това ще помогне на всички Bhargav

HELO там .. Надявам се да се актуализира с този форум ... Аз съм работи по подобен проект ... и HV за изпращане на данни чрез sim300 чрез GPRS на статично IP съм в състояние да ги свържете БТ проблемът е, че данните, Аз изпращам в + cipsend> helllooo ctrlz изпрати данни, но не е получено от сървъра ... моля да ми помогне ... може ли да ми изпратите вашия проект код, свързани с тази част ... моля ... Чакам отговор .... Благодаря предварително

е ф намерят решение за изпращане на данни през GPRS на статичен IP? Трябва да направя същото. а именно: първо да се свържете с GPRS с помощта на GSM / GPRS модем (което съм направил), след това да изпратите някои данни за статичен IP през GPRS. може някой ще ме упъти моля ........

Уот commnds се ф използвате ...? то wud б лесно 2 HLP ф DN ...

Здравейте всички, Аз съм с Sony Ericsson GM28 модем и аз имам същия problem.I е в състояние да се свърже с отдалечен сървър, сега аз трябва да натиснете данни за статичен IP. Моят модем е различен, така команди не са същите като SİM300. Благодаря

Здравейте всички, аз съм с SIM300 за моята кандидатура. Аз съм в състояние да се свърже с отдалечен сървър, в състояние да изпълни FTP команди. Аз съм в състояние да качване / сваляне на файл от Filezilla, но не и от Serial Port. Дали това е проблем с Vodafone SIM или със сървъра настройка. Благодарение ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back