Използване на екстракт от информация.

S

srivatsan

Guest
Здрасти,
Имам I / O превръзки в магията и ми оформление е в ритъм.Знам как да изнасят подредба от ритъм OT магия.Аз искам да се уверя, че моята схема не дефектира, след като го износ към магията.Това, мисля, че може да се извършва чрез симулиране на магия извлечени файл.Сега, когато направя: в., тя генерира файл (напр.: analog.ext от analog.mag), който включва моята схема и тампони.
Как да се използват за подправка analog.ext симулация?моля да се разбере, че не мога да използвам Cadence (по причини .. Аз не съм ясен. бях помолен да се използва магия ..)
отговарям.благодаря предварително.

- Цистерни

Тук ще остана с най-често използваните инструменти Ис преносимост на ЕАО, моля опитайте да разберете какво искате и какви са вашите цели.

От вашия въпрос, разбирам, имате оформления в две софтуери ЕАО, аз знам много добре за Cadence, малко познания за Магма.Така че от гледна точка на оформлението, след като извадим ckt и възглавничките.използват добитите netlist подправка в тренажор и да зададете правилно спре и списък гледка.

Ако можете да използвате ритъм, а след това си много лесно използване Йерархия редактор, но ти каза, че не са разрешени, така че в подправка симулатор, което трябва да зададете ръчно спиране и списъчен изглед.

Надявам се това да помогне.

е лесно ... износ gdsII за всички и да използва това в какви инструменти EDA искате (ако това може да импортира gdsII ).... можете да съчетаете оформлението с тампони много лесно ... но ще бъде проблем, ако няма да има настройка на една и съща и за двата EDA инструмент, от където ще износ / внос gdsII ...(използвайте същите цветове за слоя за правилното можете да видите всички слоеве) ... и мисля, че е по-правилно да се използва за понижаване на гласа ти симулации, ако искате да си производство ..... верига във вашия случай е много проста ... износ gdsII от магия, да го импортирате в ритъм и да вършиш всичките проверки в ритъм (LVS, Демократична република Конго, екстракт от подправки и да симулации ).... да направя това с моята оформления ... направя оформление с Ledit и Демократична република Конго, с LVS Dracula & калибър.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back