Използването на мед самолет

H

heiflight

Guest
Здравейте всички,

Аз съм в момента, регламентираща ми дизайн използвате тампони 2005
г. и това е първият ми път с помощта на този софтуер оформление.Имам някои въпроси, които аз съм като твърд време решаване.

Тук са моите въпроси.

1.Как аз ще се отърва от нетната / е, че вече е свързан с медна област или самолет?Eventhough мрежите вече бяха fanned се,
че все още можете да видите мрежи.В orcad оформлението на мрежи, които вече са били изложени fanned просто ще изчезнат, когато актуализирате оформление с опреснявате него.Но това doesn't woek в подложки 2005

2.Как аз ще трайно наводнения на мед тогава?От наводнения просто изчезват от време на време.

3.Имам отправено по сигнал от един към друг ПИН и аз имам тази връзка грешка eventhough сигнала бе отправено правилно.Какво причинява това?

4.Когато се генерира CAM файловете, аз не мога да видя на наводнени мед лея.Това ли е нормално?

Всяко Помощ ще бъде много оценявам.

Благодарим предварително!

heiflight

Здрасти,
Просто сте извадили мрежите, които вече сте присвоите в равнината.
присвоите отново същите мрежи в равнината и дават netname към равнината очертае
след това можеш да го излееш.

С уважение,
С. Senthilkumar.Добавен след 6 минути:Здрасти,
първо проверете цветове са дадени за всички активни слой.Това може да проверите в екрана цветове настройка.
Преди да генерират CAM файловете, можете да излея, това може да се извършва както следва,

Инструмент --- излея мениджър --- хобелмашина свържете ---- изберете всички --- проекта.

тогава да генерират CAM файлове.

Rgards,
С. Senthilkumar.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back