Използването на Шотки диод на Virtuoso Схематично

M

Microemission

Guest
Здравейте, имам нужда да се използва Шотки диод от верига, на Virtuoso Схематично. Проблемът е, че когато поставите един от AnalogLib име "Шотки", аз не знам кои параметри да се определят на прозореца със свойствата на диод, като например: - име на модела - устройство площ - кръстовище caracter периметър - дължина - ширина - и т.н. .. Моята цел е да се получи 3V напред спад Шотки диод. Опитах се да specifing на името на модела, модел, открити по NXP за диод bat54, но след някои, опитва се отказах, тъй като твърде много грешки. Може ли някой да ми помогне по този?

Здравейте, по принцип всеки диод, който се използва в схематично, трябва да се определят област, PJ (пресечката параметър), модел. оформление дизайнер изчисли дължина и ширина, в съответствие с площ & PJ (ако дължина и ширина също се посочва в схематичен не е проблем). Благодаря и пожелания коти. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минута: [/ цветен] [/ размер] Здравейте, по принцип всеки диод, който се използва в схематично, трябва да се определят област, PJ (пресечката параметър), модел. оформление дизайнер изчисли дължина и ширина, в съответствие с площ & PJ (ако дължина и ширина също се посочва в схематичен не е проблем). Благодаря и пожелания коти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back