Изневяра Chineese компания

G

grittinjames

Guest
Здравейте всички, Beaware на тази измама компания [URL = http://www.wholesale-sale.us/information_1.html] За едро Sale.us: Онлайн Отстъпка Продажба на едро [/URL] Те са измама и съм се traped. Един от моя приятел да изпрати 800 долара през Уестърн Юнион за лаптоп. След събиране на пари, те дори и не са в отговор на всяка поща. Искам да му помогне, ако знаете някакъв начин моля да ме уведомите Благодарение

Съвети за всеки, който прави интернет покупки: Никога не изпращайте пари чрез Western Union. Използвайте PayPal или кредитна карта, тогава ще може поне да има някой от тези фирми, да проучат и да получите парите си обратно. Изпращане на пари в брой като цяло е лоша идея. Опитайте да се свържете с вашия местен правоприлагащите органи - те може да има разделение на престъпленията в кибернетичното пространство (или еквивалент), което разследва измамите по интернет.

Голяма благодарност на информация

И все пак, когато парите се прехвърлят от westernunion, от страната на получаващия, плащане на 800 $ е естествено с проверка с помощта на доказателство за самоличността на лицето, за което сумата се изпраща в името на. Така че същото може да бъде разследван от Western Union и човек може да бъде проследено. Но ще могат и трябва да отговаря на човек, за да получите пари или Наздраве за лаптоп

Здравейте, аз съм един китаец бизнес, и аз се радвам да бъде един от edaboard членове, но аз съм Съжалявам, за да видите тази компания за измама от първия ден. Са проверили от вас уеб, изглежда, че персоналът са много млади, и регистрирано място е Хенан, всъщност, е провинция, където има много измамници. но някои от тях са истински бизнесмени. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с мен, между другото, аз съм ангажиран в бизнес токоизправител мост, имейла ми е [имейл] hbhe@share-leshan.com.cn [/Email] Аз съжалявам за загубата ви!! !

Здравейте всички, Beaware на тази измама компания [URL = http://www.wholesale-sale.us/information_1.html] За едро-Sale.us: Онлайн едро отстъпка Продава [/URL] Те са измама и съм се traped. Един от моя приятел да изпрати 800 долара през Уестърн Юнион за лаптоп. След събиране на пари, те дори и не са в отговор на всяка поща. Искам да му помогне, ако знаете някакъв начин моля да ме уведомите Благодарение
бъдете внимателни

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back