Измерване на разстояние между две точки (под 100 м), с помощта на GPS модул

P

piyush_bhatt

Guest
ми GPS устройство не дават дължина / ширина влезте промяна, докато го покрие alomost 20 метра разстояние. моля да ми помогне възможно най-скоро, да ви благодаря предварително

каква е вашата GPS resolition ... обикновено той се променя само за това разстояние ...

ми GPS устройство не дават дължина / ширина влезте промяна, докато го покрие alomost 20 метра разстояние. моля да ми помогне възможно най-скоро, благодаря ви предварително
Това е общото решение за гражданска употреба. Ако можете да получите на военния сигнал, тогава може да получите резолюция от 1 метър. Надявам се, че не са проектиране за военни цели.

MY GPS модул резолюция е: Длъжност Точност: <3м ППК (50%), без SA (хоризонтална) и аз се наложи да промените LAT / Вход стойност в рамките на 1-2 метър. Трябва ли да използвам външна антена

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавен в 13:32 ---------- Предишна публикация е на 12? 43 ---------- </span></span>
Аз не съм проектиране за militry цел. Но аз искам да се измери разстоянието между две точки, които са 70m един от друг чрез GPS модул. Така че аз се нуждаят от 1m точност. Надявам се, ucan разбра моя проблем.

не можете да направите това с общопрактикуващите лекари, които имат ...........

ви кажа, че не може да получи резолюция от 1-2 метра.

Да, CKShivaram е прав. Тя е почти невъзможно.

Да, CKShivaram е прав. Тя е до невъзможно.
, но аз трябва да завърши този проект, благодаря за Вашия отговор. Мисля, че Ур право, аз се опитах каша, но не мога да получа резолюция на най-малко 5 метра. така са ф някаква идея как можем да измерим разстоянието между две точки, които са 70-80 метра.

не можете да направите всичко, за да я подобрим ... може да се каже, че се използва за тази цел и тъй като резолюцията не е достатъчно добро демо не може да бъде възможно ,..............

не можете да правите нищо, за да я подобрим ... може да се каже, тя се използва за тази цел и тъй като резолюцията не е достатъчно добро демо не може да бъде възможно ,..............
, ако използвам бивш. антена след това?

съм да използвате външна антена на GPS модул ... около 10 метра дължина ......

Differential GPS ще получите до 3м или по-добре, но това няма да бъдат евтини. Има ли изискване за измерванията? Ако не, може да намерите този сайт много интересен. Предполага се, че можете да стигнете до 1м с редовни GPS, като се има предвид, достатъчно проби. [URL = http://users.erols.com/dlwilson/gpsavg.htm] GPS грешка при средно хоризонтално положение [/URL]

Много интересно, майка сайт е по-Infos. Благодарение "Ник C". Е, ако можете да изчистите нещо друго. Има L гражданска употреба и P за военна употреба (САЩ). надясно. има така или иначе можем да получим и декодират този сигнал, както се казва на военен сигнал е много точен. мога да ви кажа някои метод да активирате тази функция, при налични търговски модули GPS.

Differential GPS ще получите до 3м или по-добре, но това няма да бъдат евтини. Има ли изискване за измерванията? Ако не, може да намерите този сайт много интересен. Предполага се, че можете да стигнете до 1м с редовни GPS, като се има предвид, достатъчно проби. [URL = http://users.erols.com/dlwilson/gpsavg.htm] GPS ГРЕШКА ПРИ средно хоризонтално положение [/URL]
благодаря за Вашия отговор, аз искам да се измерва разстоянието непрекъснато. ф използване на DGPS преди? и да, тогава каква е процедурата, за да активирате DGPS услуга в моя GPS модул. благодаря

Проверете, ако DGPS опция се поддържа в характеристиките на вашия GPS приемник ...... бихте GPS повреден в края .. тази дума от мен ....

Да, моят GPS модул подкрепа DGPS съоръжение. какъв е смисълът на "бихте крайна сметка GPS повреден в края"? моля, уточнете, какво да кажа.

Вие корумпиран данните, съхранявани си светкавица, ако преконфигуриране на GPS се извършва без подходящи инструменти и знания .. Виждал съм хора, прави това и разваляне на модулите ...... Видях спецификация от модем, но все пак аз вярвам, че вашият GPS няма да работят или да се държат по начин, по който се чувствате ....... Вие се опитвате да построи 10-етажната сграда в 20х30 сайт, само защото трябва да се изгради 10-етажната сграда, но не разполагат с достатъчно земя, за да го изградим правилно ..... но anway пост reqult си, когато го завършим ... нетърпеливи да слушате до крайната си постижение ...

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Мнение добавени в 08:43 ---------- Предишна публикация в 08:42 ----------</span></span>
, ако наистина искате прекарват около 15K и GPS модул и да играе като искате .....[ COLOR = "Silver "] [SIZE = 1 ]---------- Мнение добавен в 08:45 ---------- Предишна публикация е в 08:43 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Те са построени по много сложни алгоритми DSP и може да се справи с ограничен брой проби и да ви даде точни резултати .. но ако я принуди да се вземат повече проби от входа и да ви даде по-точна четене за вземане на проби процент насища и ще достигне точката, където тя ще игнорира входа и ще ви даде грешни резултати ....

Благодаря за отговора, когато мога да попълня моя проект, аз ще ви кажа благодаря ви

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back