P
piyush_bhatt
Guest
ми GPS устройство не дават дължина / ширина влезте промяна, докато го покрие alomost 20 метра разстояние. моля да ми помогне възможно най-скоро, да ви благодаря предварително
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Това е общото решение за гражданска употреба. Ако можете да получите на военния сигнал, тогава може да получите резолюция от 1 метър. Надявам се, че не са проектиране за военни цели.ми GPS устройство не дават дължина / ширина влезте промяна, докато го покрие alomost 20 метра разстояние. моля да ми помогне възможно най-скоро, благодаря ви предварително
, но аз трябва да завърши този проект, благодаря за Вашия отговор. Мисля, че Ур право, аз се опитах каша, но не мога да получа резолюция на най-малко 5 метра. така са ф някаква идея как можем да измерим разстоянието между две точки, които са 70-80 метра.Да, CKShivaram е прав. Тя е до невъзможно.
, ако използвам бивш. антена след това?не можете да правите нищо, за да я подобрим ... може да се каже, тя се използва за тази цел и тъй като резолюцията не е достатъчно добро демо не може да бъде възможно ,..............
благодаря за Вашия отговор, аз искам да се измерва разстоянието непрекъснато. ф използване на DGPS преди? и да, тогава каква е процедурата, за да активирате DGPS услуга в моя GPS модул. благодаряDifferential GPS ще получите до 3м или по-добре, но това няма да бъдат евтини. Има ли изискване за измерванията? Ако не, може да намерите този сайт много интересен. Предполага се, че можете да стигнете до 1м с редовни GPS, като се има предвид, достатъчно проби. [URL = http://users.erols.com/dlwilson/gpsavg.htm] GPS ГРЕШКА ПРИ средно хоризонтално положение [/URL]