Изисква се долар помощ регулатор дизайн

N

niks

Guest
Здравейте, аз съм проектиране 5-3.3V/2A долар регулатор. Моят контролер има вътрешни позоваване на 1.3V. Виждам шум е за смяна reflecing на мощност поради позоваване ми не е постоянна. Също така аз виждам много шум в мрежата на обратна връзка. Обратната връзка е прост резистор делител N / W с кондензатор в паралел с най-резистор. I / P ОСП - 250uF капачка за O / P - 250uF L - 33uH моля да ми помогне по този. Как мога да намали пулсация. НИКС

Не може да има ESR на капачката изхода. прекалено голям?

Аз съм с EMVA електролитни капачки. Чувствате ли някакви проблеми с това?

Аз съм проектирането долар регулатор. Основен източник на шум за превключване е сила превключване транзистор. За борба срещу превключване шум, аз използвам - поставяне на власт NMOS и PMOS в различни кладенци; - поставяне на клетки на регулатор в различни кладенци; - охрана пръстени около клетки; - различни доставки и автобуси основание за власт и контрол части - намаляване на уби курс на изходното напрежение; - различни щифтове за доставка и земята за власт и контрол части (ако е възможно); - оптимизиране на оформление. Също така Прочети хартия.

Виждам звънене или затихване на изхода, когато P-MOS ключ е т.е. попадащи ръба на преминаване на сигнал. останали за малки продължителност. Но поради този шум за сравнение е погрешно задействане.

На звънене може да бъде причинено от лоша оформление. Можете ли да публикувате някои снимки на звънене?

можете да публикувате схеми, така че мога да имам поглед и да се опитват да помогнат?

За да се намали пулсации ток, ф трябва да се повиши стойността на индуктор, използвайте 47uH. Също така, какво е ESR на вашата продукция кондензатор, използвайте ниско ESR капачка. Ами в Шум в обратна връзка могат да бъдат потиснати от 0,01 UF керамичен кондензатор паралелно с по-ниско съпротивление в мрежата на резистор делител

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back