Изискван: "Digital Signal Processing Използването на MATLAB и р

U

usman_star2

Guest
Здравейте, имам нужда от книгата в PDF формат. "Digital Signal Processing Използването на MATLAB" с "John G Proakis" и "Vinay K огън" Аз също да видите предишни мнения за тази книга, но никой не Отворете тази книга. Plz, ако някой има тази книга, след това ми даде скоро в PDF формат. Отколкото.

proakis и огън? Аз съм чувал само proakis и manolakis .. е това ново издание? отношение, wiztronix

не не си нов приятел. ако ф са proakis книга след това ми даде тази книга OK

Ей брато, можете да намерите книгата си за безплатно натоварване d'тук .. http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=proakis&x=0&y=0 насладите! отношение, wiztronix PS - Аз наистина оценявам, че сте натиснали "ми помогна" бутона, дори преди да съм в действителност да ви помогна .. само доста родство, което прави света да се върти ..

О, не брато, аз вече имам нужда от тази книга "Digital Signal Processing Използването на MATLAB" ОК използва MATLAB от proakis. Plz това изисква книга

Имам нужда само "цифрова обработка на сигнала Използването на MATLAB" от proakis OK Имам много книги на MATLAB, но тази книга ми е необходимо за класа си на DSP. ОК брато Plz да ми помогне.

Опитах се търсят за тази книга, без късмет, така че аз го намерите в библиотеката и го назаем

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back