Изискванията на UWB антена

T

tketke2002

Guest
Здравейте, аз съм гледам за някои промишлени дизайни антена UWB. Аз съм се интересуват в печатни структури. Някой знае ли на изискванията като фаза поведение за антена UWB? шик

вашата антена ще бъдат използвани за многообхватен OFDM схема или импулсно радио схема? С най-добри пожелания,

asdfaaa, антената ще бъдат използвани за многообхватен-OFDM схема, Тони

, Аз съм виждал документи описват U слот anttena, можете да също да търсите за двойно-E слот антена, а също и друг вид, които използват сонда L форма с и антена triangualr форма. Това са UWB антени.

Уважаеми userdce: връзка, която ви gived е много полезно за мен? и мога ли да изтеглите статията Р. Bhalla и Л. Shafai, "Резонанс поведение на една U-Slot MicroStrip кръпка антена", Микровълнови и оптични технологии писма, Vol. 32, № 5, 5 март, 2002. който е справка за текущата анализира [размера = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 9 минути: [/ цветен] [/ размер] Уважаеми userdce: въпросителен знак е въведен погрешно. то трябва да бъде: връзка, която ви gived е много полезно за мен! ")

Уважаеми Manjunatha_hv Много ви благодаря за Вашите препоръки.

е приложената същото с един, посочен от връзката?

скъпи Великобритания и са ги изтеглили, и те не са едно и също нещо:)

Съжалявам момчета, по ваше мнение .. за антените на UWB, която е лидер изискване? Искам да кажа. Gain? Съвпадение? Поляризация чистота? ... Кой е най-важната, които могат да повлияят на целия дизайн? Счита Лупин

Мисля, че за всяка антена дизайн след R стъпки на проектирането и те също така показват съответните им значение> съвпадение (връщане загуба)> честотната лента> печалба> поляризация чистота, но тя е за обща антена дизайн, докато критерии може да се промени despending върху това, което е Ур всичко възможно важно търсенето

Във всеки случай, антена дизайн се нуждае от следните съображения: 1) Връщане загуба 2) трафик 3) Gain 4) Поляризация Можем да разгледа 5) Размер 6) материал (които ще опишат разходите и т.н.) По принцип каквото и антена проектирането на съображения може да поддържа, в зависимост от вашите изисквания, но вие просто не мога да игнорират едно нещо за името на други, в повечето случаи ..

UWB антени са различна порода животно. Вие наистина не мислете за тях в нормални условия. Бих казал, че най-важната характеристика е, за да съответства на антена TX вида на waveshape предавате. Същото за RX. TX и RX Антените не са реципрочни. Вие искате да знаете дали антената ще бъде направено разграничение или интегриране на пулса. Това е първият и единствен imporant стъпка, тъй като ако изберете грешен тип антена цялата система просто ще откаже да работи. След това, аз ще започнете да се притеснявате за второстепенни въпроси.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back