Изискване: някакви съвети за LDO и такса помпа дизайн

P

philipwang

Guest
Уважаеми всички, Моля, посъветва по тези теми. 1. LDO въпрос на дизайна ние трябва да обърнем внимание. 2. Класически хартия или тезата за LDO дизайн 3. Висока ефективност такса въпроса за дизайн помпа ние трябва да обърнем внимание на 4. Класически хартия или теза за изграждането на помпа Всички тези материали за DC-DC дизайн, всеки съвет, моля. Благодаря. С най-добри пожелания,

Вижте "Актуални Ефективна лампа с ниско LDOs напрежение" от Rincón-MORA и JSSC документи от Rincón-MORA. "Дизайн на Charge помпа" от PAN и SAMADDAR,

аз имам две помпа дизайн през последните два проекта, може би мога да ви дам някои съвети, но имам нужда от вашата quentions

Моля ли е трудно да се получи> 80%, ефективна за такса помпа тип DC-DC? Дали е лесно да се получи> 90% efficienct за индуктор тип DC-DC? Благодаря, [цитат = tedd] аз имам две помпа дизайн през последните два проекта, може би мога да ви дам някои съвети, но имам нужда от вашата quentions [/ цитат]

за такса помпи започнете да се оглеждате за Диксън и производни structures.looks за документи, свързани с флаш памет designs.for висок ток изисквания изглеждат за тон, нито флаш източване pumps.don имат citable референции.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back