Изготвяне на проект на резе за сравнение, помисли за напрежение

X

xzcv

Guest
Имам няколко въпроса за тази схематично да deisgn:

1.If Искам да дизайн DC 0.9V сравнение с рампа сигнал, М1 & M2 DC напрежение, следва да се определят или 0.9V VDD / 2 първоначално?

2.на net3 следва да бъдат определени в DC VDD / 2 или други DC напрежение ниво, когато дизайн?

3.Трябва да бъде (W / L) на M7 & M9 трябва да бъде същият след това да се коригира Vg7 & Vg9 с цел намаляване на системни компенсира?

4.the net1 напрежение трябва да бъде възможно най-ниско (по-високи, отколкото Vth7)?

5.if премахнете M4 & M5, net1 = NET2 = 1V; ако премахнете M3 & M6, net1 = net1 = 1V, но
когато ги сливат (М3 &M4; M5 & M6), на net1 напрежение спадне до 0.85V?защо?

6.If аз искам да гледам на печалба, трябва ли да гледам малки получи сигнал (употреба. AC?) Или DC печалба (M1 & M2 изпрати DC напрежение и употреба. TF)?

7.when Искам да видя офсет, вход следва да се определи VDD / 2?Added след 9 минути:схематични тук

благодаря
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

1, първо трябва да знаеш, бързо честота на сигнала и резолюцията.
2 M1 & M2 DC напрежение е по-добре да се определят около 0.9V.
3 net3's напрежение DC не е необходимо да се определи точна напрежение.
4 M7 & M9 не е същото MOS тип, те могат, не съвпадат.
5, ако не направите тази схема да се капаче, аз не знам, за да видите това е печалба.
6 трябва да се погрижи за съотношението на M4/M3 или M5/M6.it <1 или> 1 е различен.
7 ти трябва по-добре да се чете книга или книга за този тип сравнителен

1 на книгата "Въведение в CMOS OP-AMPS и Comparators" U може справка.
2 Ако дизайн продукция е като Schmitt води, по-добре анализирате спусъка Volgate.
3 Грижа за вас приложение.

Имам ли някой нещо
много appreicate jerryzhao!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back