Извършването на Вашата ICD2 С Full Speed USB!

S

silicium81

Guest
: D Здравейте, В ред: Нова версия на ICD2: http://www.chez.com/silicium31/Electronique/PIC/free_icd.htm изтеглите icd2.pdf за информация ... Тази версия е ОК, много малки (90x55mm) и прост слой с една презрамка. На френски език за момент ... Използвайте Google за превод език! С най-добри пожелания, Патрик TOUZET

тази версия работата с dsPIC и е трасирате режим suported, както добре? гр. Sander

Има ли ви направи офсет филм с кипарис CY7C64613 52NC?

Здравейте, Не, този дизайн ICD2 е за кипарис CY7C64613-80NC само! (За CY7C64613-52NC, римейк нов борд!) Защо? кипарис CY7C64613-52NC не се намира във Франция! за dspic, аз не знам ... Патрик

Здравейте, Някой знае ли какво компонент "FU1" трябва да бъде? Предпазител или друг други ... Благодаря ви!

Здравей, FU1 е малък предпазител (500mA е ОК) Употреба: защита на вашата USB порт най-добри пожелания, Патрик

Къде мога да намеря на фърмуера за CY7C64613?

Здравейте, няма фърмуера файл за CY7C64613 - той е качен чрез USB всеки път, когато се свържете ICD2. Вие трябва да напишете само КОРЕКТ VID & PID стойности в EEPROM свързан с CY7C64613. Бин съдържанието на EEPROM могат да бъдат намерени в този форум - използване за търсене на връзка, ако имате нужда от този най-добри пожелания, строма

Здравейте, аз изтъкват, че този клонинг работи добре, и че cy7c64613-80nc да намерите тук: www.radiospares.com (REF: 444-6472): D Патрик

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back