Идеи за BE окончателен проект

W

wajahat

Guest
Здравейте всички в този plant.I съм undergradute студент и в момента учи на 7-мо semester.ITs последния ми семестър и аз съм все още търси брилянтна идея за моята степен project.Mates аз съм от време на време. Моля да ми помогне с това или в противен случай ще си пръсна мозъка. Моля, не идват с някои innotative, докато идеята си твърде late.Any идея за telecom.I не ме е страх на работното hard.Please да ми помогне с идея marsh.I съм на изчакване за положителни response.thanks.

hiye, аз съм в момента прави Boost конвертор и нейната система за контрол за моя проект. Надявам се, че ви помага. отношение, Джефри

аз съм gratefgul за вас. зле да realiy благодарен, ако може да ми даде малко абстрактно. Благодаря

wajahat тласък конвертор е преминат на снабдяване на мощност в режим (аз не съм сигурен дали знаете за него), където е необходимо, по-малък входното напрежение и дава по-голямо напрежение на изхода. IE. Вин = 5V и Vout = 10V. това се постига чрез включване и изключване на индуктор. U може да се направят някои търсене в Google по ДЗПО. ф ще разберем повече. но най-вече ако са проектиране за тласък конвертор, ще изработи своята система за контрол, както добре. това е ... ако си Вин капки от казват, 5V към 3V ... си Vout няма да бъдат засегнати. това се постига чрез контролиране на работния цикъл на вашия PWM. отношение, Джефри

Съжалявам човек, аз наистина не са съгласни с лица, които пита за идеи за своите проекти .... ако не може да има някаква идея за това какво да направя за какво служи вашето обучение? Бих ви посъветвал: Огледай се и разбери какво хората трябва (сигурно неща за електроника), мисля, че това наистина не може да се преподава в университета. Ако винаги fantasticated в ума си летящи обекти, роботи, лазерни битки и т.н. можете да намерите представа за това също .... Знам от личен опит и аз имам максимум. отношение maXer

Благодаря много Джеф ми харесва духа си. съм ви благодарен.

Бакалавърски наред ли е? Тогава наистина не е необходимо да се направят някои нещо напълно ново, аз ви предлагам да започне да работи в една област и да научат и да научат и след това, в следдипломно ниво можете да развият някои нови неща. За сега правя някои изследвания и да се направят някои идеи за това какво ново може да се направи. Пример: ADSL модеми е интересно Power Line комуникации и дори можете да отидете безжични, прави някои изследвания на цифрови приемници Радио, Радио софтуер, RF MEMS за използване в комуникационни системи, Супер провеждане на ADCS .... Има много, дори повече, можете да отидете на мултимедия, видео компресия, аудио обработка и компресия и така .... Тези области са много интересни. Good Luck. (Разбира се, аз съм напълно съгласен, огледай се наоколо и вижте това, което другите трябва. Той е най-добрият източник на идеи)

Аз приемам поглед около идеята, но всеки говори за хай-тек material.I съм студент и очевидно аз не знам много за този хай-тек stuff.I опитвам. Е Мами Благодаря много. Благодарим Ви за gesture.Take грижи.

wajahat моя човек изглежда да се бърка с толкова много възможности, с които разполагат. просто да реши за едно нещо и се придържайте към него. Това е всичко, Ican кажа ............ Нищо не е невъзможно в този свят, опитайте се винаги за най-добрите!

можете да опитате някои автомобилни системи за контрол

Ами аз ще се присъедини към 7мата су много скоро, въпреки че нашата фактор е обсъждана дадена тема Надяваме се, може да намерите нещо полезно за вас 1.Design RF Link Comm 2.VLSI прилагането на Fuzzy Logic възнаграждения за Controller 3.Motion вълнички базирани видео кодиране 4. DSP базирани дизайн H.264/AVC декодер * 5.MIMO канал Моделиране * 6.Text в реч конвертор за индийските 9.Techniques Езикови Подобрение 7.Speech 8.Speaker признание за цифрови криминалистите изображения 10.Speech задейства превключвателя # 11. Wavelet метод за управление на мрежата за диск 12. Планарни антени за безжични комуникации, имам някои четене и резултатите от симулацията, MATLAB кодове за * теми и един на моя frnd са направили надеждна работа в # в общо 33 проекта са там, аз споменах само few.It би било по-добре, ако Вие можете да определите вашата област на интереси

Здравейте Sidra тук .... actully аз не може да помогне украйна много ... като съм в шести семестър на телекома Engg .... така че Ур по-опитни от мен .... но може поне да се каже, че трябва да изберете год проект, свързан с GSM, CDMA или GPRS тъй като тези technologieies са в момента ... Както и да е ... каквото и да избираш ли да ме уведомите ... THX .... sidra_maheen84@yahoo.com

Аз ще бъда realiy благодарен, ако може да ми даде малко абстрактно

Аз съм също работи по няколко проекта. Опитайте мислене на sometihing като автоматична кола лиценз за разпознаване на номера и др.

проект: за разпознаване на лица

Пръстов отпечатък, свързани ...........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back