Идеи за ускоряване на процеса на проектиране - Allegro и Capture ОНД

E

eswar_babu77

Guest
Здравейте всички, Ако някой има някакви предложения, от които можем да се минимизира в процеса на проектиране в Allegro (оформление) и улавяне (схематичен) и би искал да ги споделите, ще бъде благодарен на тях. Както един по-долу. 1. В случай че имаме множество модули, които имат същите параметри, тогава ние може да използва копие + опция паста, за да ги създаде. 2. Използването на автобус маршрут опция е още един метод, чрез който можем да намалим част от маршрута време. Поправи ме ако греша.

Здравейте, в оформлението, можете да направите това по следния начин, ако имате същия блок на компоненти, които се повтарят повече от 2 пъти, от 1) експортирате файла поставяне на firt 2), отворен в Excel и променяте cortinates и referances 3) от внос отново. 4) вие ще получите друг bolck, поставени в начина, по който сте направили за първия в някое друго място, според координатите ...

нямате нужда от никакви "копието + паста", идеята за "ръчно да промените координира и справки в Excel" още по-лошо. :) Capture CIS / Allegro има много добър модул "повторно използване" подкрепа за вашия проект. проверите дума "RE-USE" в помощ на софтуер / документ, ще направи задачата бързо в по-"професионален" начин.

Здравейте, аз използвам тампони за оформление, концепция, говори се нарича "физически дизайн на повторна употреба". Проверих в алегро, и той се нарича като "дизайн на повторна употреба", аз имам също приложен линка отдолу, за да мине през него, http://www.cadence.com/datasheets/7433_Design_Creation_DS_FINAL.pdf . Ако не разполагате с функциите, тогава това е досадна работа, за да се направи ... Функцията е наистина добра, тъй като може да спаси целия модул и многократна употреба и да се обадите, че всеки път, когато ви харесва в своя дизайн ... Както и проверка на връзката за подробности ... Поздрави, Рамеш

Здравейте всички, Благодаря за вашето предложение. Вече съм работил по метод за проектиране на повторна употреба. Мисля, че ф момчета ме разбраха по друг начин. Съжалявам, ако моят въпрос погрешно ръководи ф момчета. В пощата ми, това, което аз е, че Ако някой има подобни идеи, чрез което можем да се намали времето на цикъла на проекта и би искал да споделя, може да го направи. В пощата ми, аз просто дадох пример как можем да спестим време, като повторното използване на дизайна. Надяваме се да съм ясна сега. Още веднъж благодаря на всички на U за Ур предложения и добре дошли на всички нови идеи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back