ИСКАМ ДА Проектиране на RF кухина ЗА ЛАЗЕРНИ

E

eltonjohn

Guest
Аз имаш проект и трябва да се изработи C02 LASER
LASING трябва да бъде с вътрешността на RF кухина

Кой да е помагам Insight ИЛИ ЩЕ БЪДАТ APRECIATED

Здравейте приятели аз съм все още се търсят за това.всички вникване в областта колко ще се изисква да exite един C02 газ за lase?

Вие искате да използвате кухина, например, цилиндричен операционна кухина в TM010 режим, е, че нали?

С уважение,
Джо

Здравей Да точно Y искат cilindrical кухина ..и аз трябва да знам колко мощност трябва да се прилага за lase
благодарности

Здравейте jpsmith
Да кухина в TE10 ще правя аз трябва да отида на ecuations свързани поле, за да
lase tresheshold за C02 смес в непосредствена среда.

Това звучи като интересен проект.

Струва ми се, бихте могли да се сближат мощност изисквания, основани на характерни параметри на по-конвенционален дизайн, тъй като основният физика CO2 лазер ще продължават да важат.

С други думи, да речем активни дължина ще бъде 33 см; конвенционален DC и RF Driven дизайн може да ви даде от 20 до 30 вата се от 10 до 15 процента ефективност ... така, бране нещо по средата ... може би 200 вата
, за да получи от 20 до 30 вата вън.

Чудя се какво съпротивление ще прилича?

Преди да ionizes, ще имате високо съпротивление, а следователно високо Е областта на кухина ос, която, струва ми се, ще улесни йонизация, след което съпротивлението ще бъде много по-ниски.

You Got It jpsmith123.!
Мислех да отида подобен път чрез прилагане на достатъчно мощност и след това вижте колко е необходимо за поддържане на lasing ефект
Аз не съм била в състояние да намери цялата документация на тази област
Ще обичам да симулира за първи път, вместо да пътувам с изграждането на проекта
един губи време и пари!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back