ИНТЕРФЕЙС Детайли на FPGA

V

venkat25

Guest
Cab всеки да ми кажете на функциите на тези интерфейс (които са в "Спартан" FPGA) интерфейси 10/100/1000 PHY JTAG програмиране / конфигурация порт RS232 порт Ниски разходи за VGA 4 SPI избирате редове Благодарение & Счита Venkat

10/100/1000 PHY ---> Gigabit Ethernet LAN JTAG за програмиране / конфигурация пристанище -> Интерфейс за програмиране на FPGA RS232 порт -> сериен порт, който обикновено на задната страна на Ур PC кабинет Ниски разходи за VGA -> U може да свързване на монитора да Ур FPGA чрез VGA конектор 4 линии SPI изберете ->? someting да е свързано с (сериен периферен интерфейс)

Благодаря Су много Teja ... за вашия отговор Благодаря и пожелания Muthamil [размер = 2] [цвят = # 999999] Добавена след 2 часа и 18 минути: [/ цветен] [/ размер] Може ли да ми помогне, по отношение на възможното използване на тези входните щифтове ... 6-пинов хедър digilent -2 конектор EXP експанзия - 2 30-пинови GPIO конектор: може да се използва за система ACE ™ Compact Flash дъщеря карта (не са включени) Възможно ли е да се свържете добавка на борда с помощта на тази IO щифтове. Всъщност аз съм се опитват да сортирате предимството на Spartan-3A DSP 1800A Благодарение FPGA & Счита Venkat

Обикновено тези съвети са допълнителни конектори за които можете да свържете допълнителни дъщеря дъски (трябва да купите отделно), в зависимост от Ур прилагането или U може да се свърже Ур предназначени борда или да използват тези съединители като цяло I / O. 6-пинов хедър digilent -2 конектор EXP експанзия - 2 30-пинови GPIO конектор: може да се използва за система ACE ™ Compact Flash дъщеря карта (не са включени в комплекта) U може да мине през употреба на борда, за да получите повече представа как конекторите на дъската може да се използва.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back