L
Lotung352
Guest
Здравейте, аз съм 20-годишен ELECTRONICS Buff & AM С ПРОДАЖБА НА МОИТЕ електроника елементи, защото аз съм движат. ИМАМ треньор PENCILBOX LOGIC дизайн, която се продава за $ 155,00 И аз ще взема $ 50.00 + $ 10.00 ДОСТАВКА ЗА я изпрати ПРИОРИТЕТ MAIL, MSG ME Ако проявявате интерес или да го поставите на иБей AN МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИМ BUYITNOW, ако щете. Нека да знаят, благодарение!
Направете ефективно използване на ценни Circuits лаборатория време като часовници, ключове и осветителни тела са постоянни части на LD-1 Студентите изграждат само тези схеми, които пряко се отнасят до даден експеримент ниска цена LD-1 Pencilbox Logic Trainer позволява на учениците на цифровата електроника за ефективно използване на ценно време на лабораторни. Вериги като часовници, ключове и осветителни тела са постоянни части на LD-1 и не е необходимо да се многократно изградени. Учениците изграждат само тези схеми, които пряко се отнасят до даден експеримент. Всичко, необходими за дизайн и да експериментират с логика вериги е включена в Pencilbox. Мощността се доставя от foyr 1.5V батерии или допълнителен адаптер AC. LD-1 се помещава в един труден монолитен пластмасови калъф с неразделна капак на панти, които стакове удобно за съхранение. Всичко, необходими за дизайн и да експериментират с логика вериги е включена в Pencilbox