Знаете ли MOSFET с по-малки от 0,05 Ohm съпротивление?

X

xxtigerxx

Guest
Искам да включите /
изключите от 2 MOSFET и съм с SI2301 за vishay 0,15 Ohm Max резистентност.

Но ако аз имам ток като 1а volage спад е 0,3 В. ...

Това е голям спад дали yoy имат батерия базирани машина ...

така аз съм търсиш усилвател с по-малък и по-голямо съпротивление текущата Id ..

THX .....

xxtigerxx е тук

там са много по-малки mosfets канал съпротивление така изглежда пода N канал mosfets това са, от една с по-малки съпротивления. малките съпротивлението на тези устройства pricier получите.

Просто отиваш trougn ми digikey каталог,
виждам много от FAIRCHILD като
NDB7060lct-ри RDSon = 0,015 ($ 16 от една или половината от 100)
има дори 0,008

digikey не е най-добрият plave да се купят, но е този, който аз се консултират на първо, защото те носят много неща .. веднъж аз знам кой прави това, което ми трябва след това да търсите за евтино да се купят ...Искам да кажа, ако аз трябва да купуват на едро ..

1.Ако вашият apllication е "цена чувствителна" - мисля за 2/4 паралел-евтините
mosfets, тя не е толкова елегантен, но работят.
2.Ако имате такава възможност, опитайте се да използвате bootstraping (Vgate>> Vdrain)
Той ще помогне със сигурност.

Ckeck на международни токоизправители www.irf.com.Високото напрежение mosfets са много ниски Rdson

Вие можете да посетите интернет страницата www.fairchildsemi.com да се намери подходящо MOSFET част.

много други компании също могат да предоставят тези типа на устройството, например,

I & R (международен токоизправител).xxtigerxx написа:

Искам да включите / изключите от 2 MOSFET и съм с SI2301 за vishay 0,15 Ohm Max резистентност.Но ако аз имам ток като 1а volage спад е 0,3 В. ...Това е голям спад дали yoy имат батерия базирани машина ...така аз съм търсиш усилвател с по-малък и по-голямо съпротивление текущата Id ..THX .....xxtigerxx е тук

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back