Здравейте всички! Китай шанс-BICDS

J

jasonwu

Guest
Здравейте на всички, Това е Джейсън от Китай. Аз съм нов тук и искат да споделят моите идеи и опит в интегрираната схема дизайн индустрия с всички тук. Аз съм сега работи в BICDS (Binhai Интегрирана Circuit Design Center), която е организация с нестопанска цел предоставяне на услуги за IC проектантски фирми или физически лица. Ние сме организация с нестопанска цел, осигуряване на едно гише решения от техническа поддръжка, финансови квота за услуги за развитие на бизнеса на нашите членове. Ние сме отворени към всички видове сътрудничество с браншови асоциации, фирми, както и лицата, участващи в този кръг. Всеки, който се нуждае от услугите ми, или искат да обменят информация и опит, или всякакви други въпроси, свързани с производството на дизайн IC, моля не се колебайте да се свържете с мен чрез [електронна] jason.wu27 @ gmail.com] [/ имейл. За повече информация относно BICDS, моля посетете ни на http://www.bicds.org/ , или се свържете с мен директно! Wish всички да имат добър ден! Поздрави, Джейсън мениджър Връзка BICDS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back