За съжаление изглежда като лак за мен!

E

eltonjohn

Guest
Аз съм в процес на prepairing някои лаборатории за преподаване на изпълнението на социален с virtex архитектури.И аз открих това голямо уеб сайт:
http://galaxy.uci.agh.edu.pl/ ~ jamro / OPB / .., но е на полски език в Бих искал да преведат documentationf на техните лаборатории .. как мога да го направя???Освен ако не ги получих от един английски източник ..може приятел, който говори полски да ми кажеш повече за него................. Знаех си, аз трябва да държат, че полските приятелка!
Последно редактиран от eltonjohn на 17-ти януари 2005 г 5:59; Редактирано общо 1 път

Изглежда, че всичко идва от сайта Xess.Най-малко, управителния съвет и примери за това са едни и същи.Така че, виж това:
з п **: / / www.xess.com/prod014_4.php3

Също така, Xess е много добър образователен курс, който можете да използвате като база за вашия Labs.Тя може да намерите тук (раздел уроци):
з п **: / / www.xess.com/ho03000.html

и Асо-Х, че не изглежда така .., голяма част от кода в този сайт принадлежи на професор ..unfurtunatly повечето от неговите Документи са в полски ..един или два са английски преводи ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back