За решение за честотата в HFSS

A

asondas

Guest
Здравейте everybofy, аз имам някои проблеми около HFSS. има променлива, наречена "решение честота" в настройка HFSS / анализ / добавите настройка на решение. Не знам смисъла на тази променлива. когато аз се промени тази стойност, S (21) caractersitics изместване и промяна. Какво трябва да направя или когато съм wron? и понякога, когато се преместя симулация директория на друго място, характеристики също се променя прекалено. може ли да ми помогне PLZ. Какво трябва да направя?

[Цитат = asondas] everybofy здрасти, аз имам някои проблеми около HFSS. има променлива, наречена "решение честота" в настройка HFSS / анализ / добавите настройка на решение. Не знам смисъла на тази променлива. когато аз се промени тази стойност, S (21) caractersitics изместване и промяна. Какво трябва да направя или когато съм wron? и понякога, когато се преместя симулация директория на друго място, характеристики също се променя прекалено. може ли да ми помогне PLZ. Какво трябва да направя? [/ цитат] Това е честота, използван за определяне на първоначалния окото. Въпреки това, когато постигнатото решение разумна конвергенция и да е стабилна, промените не трябва да бъдат значителни. wlcsp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back