За мач мрежа от БКП да преминат?

M

mckinson

Guest
Всички момчета знаят как да се направи среща на мрежата от БКП да преминат?

Изчисляване на БКП's импеданс продукция, да се използва Low Pass пасивна мрежа и го съпоставим с 50 ома Смит използване на таблицата.

Rgds

Обикновено RF ключове имат добра възвръщаемост загуба (по-добре от-20dB) и не се нуждаят от мач (ако продукцията на БКП е 50 ома).
Да на отделна оценка на ключа.
Трябва да се проверява връщането загуба на ключ за всички възможни случаи (неизползвани пристанища, натоварени или разтоварени).

ако това е РЛ е лошо,
можете да получите S-пара от manufaturer.

Аз дизайн на мобилен телефон. В момента, да намеря хармонична е много лошо, мисля, че може би, свързани с
мач мрежа от БКП да превключите. Съгласни ли сте с мен? най-добри пожелания!

mckinson написа:

Аз дизайн на мобилен телефон. В момента, да намеря хармонична е много лошо, мисля, че може би, свързани с

мач мрежа от БКП да превключите. Съгласни ли сте с мен? най-добри пожелания!

Да, знам.Но как да се тества impedace натоварване на БКП. Защото аз трябва да знам съпротивлението след мач на 50 ома е. Нали така?С най-добри пожелания!

За да намерите натоварване съпротивлението на БКП имате нужда от тунер или товар Извадете тест-комплекта.
Последните БКП за мобилни телефони, които са на пазара сега, да разполага с вътрешна продукция мач до 50 ома, и не изискват никакви външни мач.
Какво БКП, който използвате?Нека да знаят това, и аз ще ви кажа, ако имате нужда от LPF на изхода, или не.

Ние използваме skywords PA 77304?Запознати ли сте с него?

Знам много добре CX77304.
Според този лист Skyworks БКП имат второ ниво на хармонично-7dBm @ пълна мощност в GSM900 (дори повече за DCS1800).
Не мога да кажа, че аз измерване, в средно-9dBm 2-ра хармонична за тази БКП.
От гледна точка на системата да отговаря на спецификация за GSM хармоници (-30dBm @ антена съединител), това изисква БКП в LPF (~ 15 db отказ) и diplexer, ако е с двойна дизайн лента (~ 15 db отхвърляне).Имате нужда от границата също.
В LPF и Diplexer може да бъде във всеки формат (разклонител LPF, switchplexer, и т.н.)
Това са вътрешни PA 50 ома продукция мач и не изискват външно мач.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back