За анализатор Timequest времето

T

trupesh.vasoya

Guest
как да използвате инструмент за времето на timequest анализатор, моля някой може да ми каже за него, лесен метод или например извадка за това, аз не мога да разбера за ограничение, използвани в него, моля да ми помогне .... Благодаря

Тук е ясен урок, че може да ви помогне: Благодаря.

Благодарение hairo, наистина полезно за мен, но ми Истинският проблем е в състояние трябва да зададете тази ограничи анализатор на timequest времето и нито един пример, където техник не успеят да се поберат дизайн на устройството (FPGA) и ние имаме да използвате timequest за набор, които ограничават .. Изчакайте положителен отговор .. Благодаря,

техник не успеят да се поберат дизайн на устройството (FPGA) и ние трябва да използваме timequest за настройка, които ограничават
Как е възможно да се използва времеви ограничения, използващи timequest, ако проектът не се побира на конкретно устройство? Аз не разбирам това. Ако дизайнът не се побира на конкретно устройство FPGA, тогава ние просто се промени към по-голяма FPGA устройство. Благодаря.

да сте абсолютно прав, всъщност аз бях малко объркан в тази тема, така .... накрая аз знам, за анализатор timequest времето. Благодаря за помощта.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back