За "Моите Мнения"

Z

zorro

Guest
Здравейте приятели, Когато отидете на "My пощи" - "Моите Мнения", това, което виждате са препратки към всеки от собствените си мнения, дори и ако тя не е по-скорошна публикация по темата. Това не е наред. Но по-рано (ако съм прав), ако има мнение от някои други държави, го видях. Връзките са на последния пост на конеца. От моя гледна точка е полезно, защото може да сте наясно, когато има нови постове в нишките, които са участвали. Какво мислите вие? Ще бъде ли възможно да се върнем към това? Или още по-добре някои марки, за да обявим, че има нови мнения? Счита Z

Ако се абонирате за собствения си конец или всяка друга нишка, то лесно можете да видите, ако има нови мнения от екрана "Моите абонаменти". Можете да зададете, ако искате да се абонирате за теми ви автоматично с помощта на общите настройки на Вашата сметка, ако не искате да получавате имейли след това използвайте само опция се абонирате. Алекс

Благодаря ти, Алекс. Аз ще използвам "Моите абонаменти". Струва ми се, че тя е това, което исках. Счита Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back