За Кейдънс!

A

anhtuan

Guest
Здрасти,
Всеки знае начин да споделят Кейдънс
на licene?Нашият център е спонсориран няколко лиценз на Кейдънс Софтуер, но ние не знаем пътя за настройка & инсталирате този софтуер.Този отдел е купен 20 лиценз, и те възнамеряват да споделите с нас няколко лиценз да образоват.Значи, ние не знаем Хардуерна конфигурация на компютъра-домакин, че имаме нужда! И ако имаме достатъчно устройствата, така че как те споделят тези Лиценз?Може ли някой да ми кажете технически детайли, за да инсталирате тях???Много благодаря!

Защо не поиска от каденца потребителски услуги?

anhtuan написа:

Здрасти,

Всеки знае начин да споделят Кейдънс на licene?
Нашият център е спонсориран няколко лиценз на Кейдънс Софтуер, но ние не знаем пътя за настройка & инсталирате този софтуер.
Този отдел е купен 20 лиценз, и те възнамеряват да споделите с нас няколко лиценз да образоват.
Значи, ние не знаем Хардуерна конфигурация на компютъра-домакин, че имаме нужда! И ако имаме достатъчно устройствата, така че как те споделят тези Лиценз?
Може ли някой да ми кажете технически детайли, за да инсталирате тях???
Много благодаря!

Търсене го онлайн, има много статии за това как да настроите и да го инсталирате при различни системи.

За настройка, няма да бъде един изстрел нещо.

Най-доброто на хората да се свържете с каденца обслужване на клиентите.

По-добър начин да направите това е, за да говорите с Кейдънс обслужване на клиентите.Аз повярвах, лицензии се издават по различен начин, може да бъде за много потребители или само за един потребител, най-малкото, че е това, което съм научил от орехови черупки.

Както вече знаете, има два вида Лиценз: динамично и attaching.I мисля, че трябва да използвате динамичен тип, така че устройството няма да се твърди, че ефект.

Здрасти!

каденца да се движат по Unix-базирани системи, като Linux или Solaris.на Windows платформа, имате нужда от трета страна, програми като xwin да влезете почти към Unix система.Вие трябва да настроите лиценз сървъра, така че не е необходимо да разпределяме лиценз за всеки хост машина, по очевидни причини защита.и трябва да се пазят тези лицензи сигурна, чесало им струва доста пари!Доколкото знам каденца лицензи не е необходимо да бъдат инсталирани на всеки хост машината.максимум 20 души може да използвате софтуера по всяко време, все пак.Странно, но защо вашата компания или училище може би ще купя 20 лицензи и никой не знае как да го изправи?Тоест не можете да имате каденца персонал ежедневния там.Помолете ги да държи някакъв семинар за всеки потребител.така че да знам, поне до времето, когато лиценз обновяване идва отново.U

- Ал

Знам, че различните части са инсталирани на различни инженери от каденца

chenjia написа:

Както вече знаете, има два вида Лиценз: динамично и attaching.I мисля, че трябва да използвате динамичен тип, така че устройството няма да се твърди, че ефект.

По-добре се свържете с каденца за подкрепа.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back