За Индекси

L

lunren

Guest
Отивам да се изработи точна сегашната референтна който е захранването, температура и процеса на независими (без външен резистор).Всяка идея или документи са добре дошли.Благодаря предварително.

Lunren

lunren написа:

Отивам да се изработи точна сегашната референтна който е захранването, температура и процеса на независими (без външен резистор).
Всяка идея или документи са добре дошли.
Благодаря предварително.Lunren

Но къде мога да намеря книгата?Всички връзки?

Поставяне на книга.Ако той е помогнал, след това натиснете бутона ми помогна .. той doesn't U разходите всички въпроси ....

с уважение
Chethan
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Отдавам някои статии за текущата справка.

тези хартия могат да бъдат полезни:

Може би трябва верига bandgap референтната

можете да използвате Behzad Razavi книга като CMOS аналогови интегрирана глава верига-11.Band разликата ckt (мисля, че е на стр. 392), дадени в глава работи правилно.Можете да проследите една и съща.

група разликата е добър избор за вас

Здрасти
аз съм нов в тази Аналогов, аз имам съмнение относно текущи справки, аз имам отбележи, че всички настоящи позовавания дава O / P текущата или в украйна или НС?Мога ли да знам каква е причината?

ако ckt се нуждае от повече ток ще се възвеличи това по някакъв друг начин?

особено на Фиг (10) от haft_ref.pdf сегашната е нещо <50nA

отколкото & Поглед
Kumar123

Както вече знаете, ако не използвате външно съпротивление, задачата е невъзможно да се получи така висока точност на сегашната референтна.

Вие трябва да бъдете внимателни, когато използвате haft_ref.pdf тъй като не съдържа грешки
позоваванията на този документ са интересни

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back