Защо Hold време, не зависят от честотата?

S

spartanthewarrior

Guest
Здравейте всички, Може ли някой да ми кажете защо Hold време не зависи от честотата. Как можем да го премахнете от дизайна. Моля, дайте ми всеки документ.

Тъй като стартирането на ръба и улавяне на ръба е същия ръб, проверка на времето на задържане не зависи от часовника период. Можете да добавите някои клетки на забавяне на пътя на данните, за да се премахне този график нарушения. Можете да се обърнете към онлайн документи synopsys.

задръжте време: времето сигнал трябва да остане стабилен след активен сигнал сменят референтните. В мрежи, форма на сигнала, трябва да пристигнат определено количество време, t_setup, преди активното край часовник, и се провеждат определен период от време, t_hold, след активното край часовник, за да може да се вземат правилно проби на входния сигнал. Дръжте време фиксиране е повечето от времето фиксирани процес при изпълнение дизайн.

За да премахнете задръжте път, когато трябва да се намали честотата на часовника (т.е. увеличаване на период от време) ..

Здравейте аз имам известно объркване по отношение на нарушение задръжте време ... Помолил съм на няколко лице за тази една. дали можем да премахнете нарушение време задръжте чрез увеличаване / намаляване на честотата. всички човек ми каза, различни отговори. някои ми каза, можем да ... но някои ми каза, че не мога да ... всеки орган може да ми всеки документ, отнасящ се до тази тема .. Учих synopsys онлайн документ ... но все пак аз имам съмнение .. Благодаря N пожелания Дийпак Agarwal

[Цитат = deh_fuhrer] За да премахнете път, когато трябва да се намали честотата на часовника (т.е. увеличаване на времето цитат период )..[/] Не съм съгласен горното твърдение. За да премахнете нарушения на време, ние добавяме буфери в пътя на данните.

Намаляване на тактова честота ще помогне с настройка на нарушения, но да се определи задръжте нарушения, можете да намалите часовник кос или забавяне D-пътека, както е посочено по-горе.

, защото задръжте времето е времето, за което ви данни трябва да бъде там след часовник ръба. така че зависи от вас данни за забавяне на път. Ако увеличите или намалите чест.вкл закъснение не ще се промени. така че времето, за които данни ще бъдат там, не ще се промени. можете да премахнете задържане нарушения чрез отлагане на пътя на вашите данни чрез поставяне на буфер или инв

вмъкване на буфери могат да нарушават настройка на време ... [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 6 минути: [/ цветен] [/ размер] поставите буфери е решение за премахване на задържане време нарушение ... но аз съм объркан за намаляваща честота, както съм чул от някой, че ако забавяне DataPath doesnot работа, отколкото можете да си само едно нещо е да се намали честота ....

Дали намаляваща честота помага да се определи задържане? Разбира се, че не. Ние всички знаем, че Thold

Както знаем, че Th = TDM + tcq + tskew задръжте така, време е независим от тактова честота.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back