Защо няма отговор на нишка, която отправя искане за помощ в днешно време?

M

mazdaspring

Guest
В миналото имаше много хора, отговори на нишката, когато хората са с молба за помощ.Но днес това е наистина трудно да се намери някаква помощ.Повечето от темата ще бъде получен отговор, или Само 1-2 отговори.Можете да бележка от всяка нишка във всяка секция.

Не са много хората, които използват този форум в днешно време или какво се случи?Спомням си, имаше толкова много хора отговориха на темата и даде някои помага, когато хората поискат в миналото.

Иска ми се ще бъдат същите, както преди.

Доклад съобщ 5 точки

Здрасти,

Може да бъде всеки е зает или те гледам за колко "Подпомогнат" U точки са спечелили и да реши дали да отговори или не ....!

Доклад съобщ 5 точки

Аз не може да потвърди наблюдението.Има някои плакати обаче, че са игнорирани правилно, по мое мнение:
- Notorious crossposters
- Хората, които не успеят да фраза а (поне частично) разбираем въпрос
- Студенти, които искате да копирате си домашното без поне минимална мислене на собствените си

Доклад съобщ 5 точки

Аз съгласува с FVM.Но anishjp, ако един начинаещ, без да "помогна точките, да зададете въпрос, ще означава, че той никога няма да получите никаква помощ от вас?Давност на курс за начинаещ каза отговаря на трите не-номера, посочени от FVM.

Доклад съобщ 5 точки

Прегледах някои от mazdaspring's въпроси, които не са били отговори, свързани предимно с MATLAB и цифрова комуникация.Боя се, те не са били прочетени от някого, който може да даде смислен отговор.Те са доста специфични.

То може да бъде такъв, че експертите ги четат, но не са били достатъчно мотивирани да отговори.Лично аз ще се опитам да обясня по-подробно какво наистина трябва да знаете, евентуално какво правя с тези неща.Само като допълнителна мотивация.

Доклад съобщ 5 точки

2 причини
1) хора след въпроса по много грешен начин.какво може да направите от тази тема "да ми помогне ........ е належащ"
хората трябва да поставят въпроса по темата кутия .......

2) те не искат да работят с намек.Те искат стъпка по стъпка ръководство ......

и двете са брояч продуктивни и вредни за лицето, което ги постове.

Hock

Доклад съобщ 5 точки

Виждам.отбележи точки.

Доклад съобщ 5 точки

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back