Защо ние използваме слот за структурата на антената, за да се подобри тяхната пропускателна способност?

A

ali110

Guest
Hi там, както знаете, ние използваме слота на структура на антената, за да се подобри тяхната пропускателна способност. какво е това е theoritical resaon thnx

Що се отнася до моето разбиране, тя увеличава дължината на ток трябва да се движи по повърхността, а оттам и за удължаване на честотата на резонанс с друга честота, която е много близка до действителната резонансната честота, в процеса, за увеличаване на импеданс честотната лента. Ако съм пропуснал нещо, другите потребители на форума любезно правилното. Ananth.

Съгласен съм за вас, ananth! и ако слот за предаване линия изрязани тока, Hertzian вълни ще се излъчва от слота ..

Съгласен съм с вас ananth, но с you'r anaswer, защо ние използваме слотове и ние можем да използвате unsloted структура течения могат да пътуват повече от слот структура?

Хей Али, разликата в използването на слот и друга структура, за да се увеличи тока е, че размера / площ на антената, когато се въведе слот намалява, като има предвид, че, ако имате допълнителна дължина от метал, а само увеличава размера. Така че, използвайки слот е полза от размера на антената гледна точка, както и. Надявам се това да отговори на въпроса ви. Ananth.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back