Защо на изхода амплитуда е толкова високо ниво ..!

S

santom

Guest
Здравейте всички,
Аз се опитвам да се изгради втори ред Делта Сигма модулатор в ритъм tool.I съм снабдява 500 тУ като ресурс ми на първия ми интегратор заедно с отрицателна обратна връзка от точка за сравнение на делта модулатор сигма.

Продукцията люлка на първото интегратор е хубав много разумен, тъй като е в същия диапазон на входните voltage.But за втори интегратор, на изхода напрежението е ramping като люлка на много високо ниво (400 КВ). Аз не съм способен за да разбера нещо, което става там.

Може ли някой да ми помогне в това .. ценни предложения са добре дошли.

Santom

За щастие, 400 кV се намират в симулация само!За да отговорим по-сериозно, имате един или въвеждане overrange или неправилно коефициенти на вашия проект.Трябва да има отрицателна обратна връзка пътя на входа, която пречи на втория интегратор от насищане.Можете също така да искате да допълните Вашия модел симулация с напрежение ограничение в съответствие с реално схема, най-малко, ако искате да учите overrange ефекти, както добре.

Здрасти,
Благодаря за reply.There е отрицателна обратна връзка от изхода към втори интегратор и все пак аз съм получаване на отговор в тази way.As докато съвместно коефициенти са засегнати, те са доста ОК предполагам.

Ако имате ритъм и се чувстват като инструмент за проверка на това, аз ще ви изпрати свързани files.I съм остана с този проблем и нямаше как отивам further.I наистина трябва най-скоро положителен резултат, тъй като е твърде демотивиращ ..!

За съжаление, аз не го притежават.Но предполагам, че поведението не е специфично за този симулатор.Все пак, ако вашият основен интегратор е ограничителен характеристика, но вие изпитвате тези нелепо кв. напрежения или иначе, тя може да бъде проблем за сближаване на симулатора, че трябва да бъдат отчетени като такива.Тя може да бъде причинено от все още не значи верига, например положителна вместо отрицателната обратна връзка, но също така и с комбинация от устройства и преходни параметри симулация.Средствата ръководството за потребителя трябва да имат подробни предложения как да се справя.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back