Защо е "****" наказан?

J

jpanhalt

Guest
Заглавието ще се показват като четири звездички. Думата е "дяволите" с "а" вместо на "e." В герундиум форма на глагола е позволено. Защо не е глагол? Джон

Предполагам, че "h.ack" е дума табу, заедно с някои обидни думи, в този форум. Разбира се на герундиум форма на глагола е най-вече незаконно нещо да направя. (Казах вече ...). Така че да се избегне дискусия на тези неща в този форум, тя трябва да бъде цензурирана.

Господи, аз не мисля, че някога хакнат нещо незаконно. Може би ще анулира гаранцията, но това е евтин и лесен начин да получите някои доста сложни неща. Английски език е богат език. Ние редовно правят глаголи от съществителни (напр., борк). Дори думи, "неща" и "боклуци" могат да бъдат използвани в светски смисъл. На другия ден, аз се опитах да публикувате нещо в смисъл, че човек би трябвало да h.ack нещо с това си и така. Това не беше предложение за незаконни действия. Когато го държат се показват като звездички, бях шокиран. Това, което аз твърдя е, че думата е влязла в употреба на такива общи, че другите му значения са паднали на пътя в областта на електрониката и могат да бъдат пренебрегнати тук. Джон

Ами аз дори не знам основната причина. Просто предложи хипотеза се основава на предположението. Аз може и да греша. Разбирам това, което казвате. Но аз не знам защо е така ...

Трябва да бъдат определени, но имам нужда от възстановяване през нощта. Съжалявам за проблемите.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back