Защо една програма C. EXE не може да се изход

H

hednast

Guest
Здравейте. Имам проблем. Когато се съставят в турбо компилатор мога да получа в резултат на което искам. Но след като съм съставят този файл на проекта в един EXE и след това пуснете, че EXE, аз не получават резултатите, които искат повече. Защо има разлика между файла на проекта и събраните EXE. Моля asists. Благодаря.

Това не е много информация, за да продължи. Предполагам, че вашият проект файл е конфигурационни настройки, които са различни от настройките Turbo C по подразбиране проекта.

Hi С има два изхода: STDOUT и недействителни STDERR fprintf (стандартния изход, "...", ...); невалидни fprintf (STDERR, "...", ...); в повечето системи STDOUT е очевидно, но в STDERR prohramming някои стилове тези теглене може да се различават. можете да го проверите в Linux (Unix системи) с нещо като 2> & 1, ... можете да го проверите в Windows с нещо като myprog.exe [myparameter ....]> results.txt моля ремонтирам тези проверки и подходи и да споделите с нас на състоянието. tnx

Hai ..... Съжалявам, че съм малко обърка с дадените отговори ......... изходния код е по-долу ......... # Включват # включват основните Int () {Int I; грозен Чар далеч * scrn = (грозен Чар далеч *) 0xb0008000; FILE * FP = fopen ("C: \\ \\ text.txt", "w"); за (I = 0; и

Turbo C не може да бъде заобиколена HAL (хардуер Abstrection Layer), използвани в компютъра. ще трябва да използвате Windows 2000 compitible компилатор и използването MFC. Не по инструкция може да се използва в околната среда NT. осакатявам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back