Защо Стандарт клетка входа, завързан с диод НАК?

S

santhosh.mandugula

Guest
Защо Стандарт клетка входа, завързан с диод НАК, както е показано в figur?Защо вход е свързан надолу (диоди, свързани в РБ)? [/ IMG]

Той често е наричан Antena диод - по принцип не искам да имам дълга или големи парчета метал comnected да си врата, тъй като по време на преработката няма да има такса натрупването на тези метали.
За да се смекчат тази порта трябва да бъде обвързано с разпространение.Gate А не е и няма да има представа колко дълго метал линия към нея ще бъде - следователно диод.Порта се е все пак connceted пред портата "изтичането на разл.и така не диод е необходимо.
Обърнете се към правилата на антената в ДПК документация.

Знам как НАК работи, но как се такса този accumalated в метална получава неутрализирани, когато достигне разпространение?Моля излагането на всякакви материали в тази тема

В един от PDF файлове, които преживях да научите повече за ефект антена, тя се споменава, че добавянето на NAC ще добави към капацитет на мрежата и да увеличи влиянието на течове.Мога any1 обясни как по-горе твърдение е оправдано?

Srinath Nair написа:

В един от PDF файлове, които преживях да научите повече за ефект антена, тя се споменава, че добавянето на NAC ще добави към капацитет на мрежата и да увеличи влиянието на течове.
Мога any1 обясни как по-горе твърдение е оправдано?

santhosh.mandugula написа:

Защо Стандарт клетка входа, завързан с диод НАК, както е показано в figur?
Защо вход е свързан надолу (диоди, свързани в РБ)? [/ IMG]

Srinath Nair написа:

Знам как НАК работи, но как се такса този accumalated в метална получава неутрализирани, когато достигне разпространение?
Моля излагането на всякакви материали в тази тема

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back