Захранване използване phoneline

S

seadolphine2000

Guest
Аз бях измерва продукция на AC phoneline си гнездо и констатира следното:

118 волта AC, когато няма входящи повиквания.
152 волта AC, когато телефонът звъни.

Аз мисля за използване на 220 - 12 трансформатор да stepdown това напрежение, за да го използвате като захранването.

Дали това е възможно.?
Какви са constrasins.?
Всякакви идеи.?

Много благодаря на всички вас.

Цитат:

Телефон надмощие?

От: Анри (в) zoo.toronto.edu (Хенри Спенсър)"Ако някой трябва да опитате [използване на електроенергия от телефонна линия], ще телефонна компания е начин за намиране на вън?"Най-сигурно.
Те не са в бизнеса за доставка на енергия, и те са в бизнеса за намиране на грешки в техните редове.
Всяка съществена изтичане на енергия от техните редове ще бъдат открити.
Ако е голям, превключите телефона ще се заключи, че сте се отказа от телефон във ваната или нещо подобно, и ще прекъснете линията ви (и ще проверява периодично, за да видите дали има изтичане на отминал и вие може да бъде повторно свързване).
Ако това е малък, преминаването ще го докладва на услуги хора като евентуален проблем линия, да бъдат проучени, преди да го предизвиква пълен провал ...
и ако те разследват и откриете, че сте виновни, те вероятно ще Ви изпратим фактура за време и неприятности.
Сегашната можете да рисувате крайна сметка, без да го е забелязал, е много малък.

Здравейте seadolphine2000,

Имате ли нещо против каже къде са ти живот?118V е високо напрежение.Също така, напрежението на телефонна линия в моята страна е постоянен ток.За да я оттегли, трябва да го конвертирате в АС и след това др .......Не съм сигурен колко енергия можете да извлечете от телефонната линия.Предполагам, че една грижа е, че applicance сте на власт ще може да се зарежда на телефонна линия твърде много.Mesfet

Благодарение на всички вас, аз съм от Египет.
Аз измерена на изход от телефона, използвайки мултицет и е установено по-горе показания.

Направих телефона верига линия показател и го използват мост токоизправител, че затова си помислих, че мога да използвате DC изход за захранване.

Опитах се да поставите 220-12 трансформатор, но го прави проблеми с телефона си линия.

Мога ли да я използва за доставка на електронни схеми.?

никакъв начин не е 0 А supplay?Това означава, че когато свържете lodat vlot becoms 0 волта
напрежение, когато телефонът се дръж 50V DC, и когато затворите е 10 волта DC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back