Затвори телевизионна верига е шум

T

tong2007

Guest
Моят камери живеещи в близост до мястото радиоразпръскване, този ефект на снимка по телевизията е много шум за television.Please ми помогне искам да се изгради малък проект за намаляване на този шум, който има верига защита от шума?Моля, при мен.

Първо, трябва да се определи къде шум или смущения е въвеждане на системата.Може ли да се качват от камерата?Или е шумът да се качват на кабела между камерата и монитора или рекордер?

Най-лесният тест е да се преместите наблюдава много близо до камерата, използвайки само за кратко кабел за да ги свържете.Ако намесата е отишъл или поне минимална, то е вероятно, че кабелът е действа като антена и бране на местната радиостанция.В този случай, ще трябва да се използва кабел с по-добър щит или приложете на кабел в защитен проводник.Ако нито едно от тези работи, може да се наложи да модулират видео и да го изпратите по кабела като RF, отколкото бейсбенд видео.

Ако намеса изглежда да идва от камерата, тогава ти трябва или да изгради RF клетка около камерата, или да получите по-добре защитени камера.Опитайте амбалаж тялото на фотоапарата в алуминиево фолио, след заземяване на фолиото.Ако това се намалява намеса, тогава ти трябва по-добро екраниране на камерата.

Мисля, че решението е да се намали намесата, преди да го подкупва на видео.След като сигналът е развален, то много често е трудно да се филтрират.

благодаря ти за предложението за мен, аз ще се опитам.

Възможно е също така, че шумът минава през захранването ..
TRT да тествате вашия фотоапарат с батерия (кратко води) и да видим как тя изпълнява ..

Rgds,
IanP

tong2007 написа:

Моят камери живеещи в близост до мястото радиоразпръскване, този ефект на снимка по телевизията е много шум за television.Please ми помогне искам да се изгради малък проект за намаляване на този шум, който има верига защита от шума?
Моля, при мен.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back