Задържане при смяна на регулаторите

N

nandopg

Guest
Драг,
| Търсих на някои професионални оформления на смяна на регулаторните и съм се отбележи, че вместо да използват земята за самолети, свързани земята под-системи на борда, те използват следи, големи следи е вярно, но не самолети.
Виждам срок за широка следа като равнина !!..., но така или иначе, може ли някой даде добра причина за gound да се използват следи на мястото на самолети?

Отношение на всички,

NandoPG

Терен следи даде възможност на автора да се изолират "тихо място" от "земята шумни сила", докато земята равнина ще се разпространи "шум", над всички на борда ..
За по-намеци виж:
"Основни превключване-РЕГУЛАТОР-Разпределение техники"
http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/2997/

Също така, това е добра практика да се въведе една точка на заземяване и за всички отделни елементи верига са върнати на тази точка, като използва отделни следи земята ..

От друга страна, текущите превключване на високите честоти обикновено поток в близост до повърхността на проводника (това се нарича "кожа ефект"), което означава, че земята трябва да се следи много широк борда на един персонален компютър да се избегнат проблеми, така че, за да се избегне тези проблеми, някои дизайнери да реши да използва земята самолети ..

С уважение,
IanP

Уважаеми Иън,
Благодаря за отговора и за връзката.

Той има смисъл за мен, когато говорихме за да се разделят "тиха" земята, от "шумни" земята, никакви съмнения по този въпрос.Но изглежда, че за мен това основание следва да бъдат разделени, направени чрез самолети, след като не съм виждал.

Представете си, ако направя радиочестотно заземяване използват следи.Веригата не би никога не работят.Вие ще са толкова много индуктивност разпределени над земята следи, че поведението на веригата ще бъде непредсказуемо.

Бих си същия ефект, които се провеждат в случай на смяна на регулаторните органи, когато имате много бързо текущите импулси, протичащи през основание връщане.

... но изглежда, че практиката при смяна регулатори дизайн е различен ...

NandoPG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back