Задайте въпрос отново за книгата writed от Алън

W

wjx197733

Guest
Здравейте, всички: да намеря има разлика в книгите writed от Разави и книгата writed от вас. И двете тези две книга обсъдят Милър обезщетение, но има една разлика, че ми пъзели. В книгата writed от Алън, уравнението 6.2-54 обясни, че вторият стълб P2 увеличение Gm размножават RDS, където Rds е каналът, противник на M8. Но в книгата writed от Разави, уравнението 10.43 обясни, че вторият стълб РП2 увеличение Gm размножават R, където R, е противник на изхода на първия етап на ОП. Аз не знам кой отговор е правилно, така че напишете имейл на Алън, има имейл му към мен: "Няма разлика в уравненията В нашата книга RDS / 3 е вярна, ако приемем, че всички RDS са приблизително равни. . В книгата Разави, той просто бучки всички съпротивата при портата на М1 в компактдискове. Имайте предвид, че той е идеализиран M2 и I2. В книгата си компактдискове ще бъде приблизително RDS разделени от някои фактор в зависимост от съответните стойности на всеки транзистори RDS. Фил Алън "Аз не знам си смисъл, мисля, че някой може да обсъди с мен.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back