Ефективно математически инструмент за символичен интеграция

S

Serial_Expert

Guest
Поздрави, Какво е най-добрият SW инструмент за оценка на символична интеграции, аз вече съм с Matlab и Mathematica, някой друг софтуер, който е по-ефективно, отколкото тези 2 инструмента famuos математика, най-добри пожелания,,,

Можете да опитате да извличат ... вече беше добра по това време, но сега мисля, че тя може да бъде по-добре. Тя е много по-лесни за използване от Mathcad или Matlab ... Можете да намерите версия на студент или пробна версия, ако си спомням правилно. Lollo

В "старите дни", клен са доста тромави нотация за символичния нищо. Винаги съм се използва както от пакета с MathCAD, образуват четима за човека формули. Аз се надявам, Maple научихме от това. Много време е минало между тогава и сега. Не забравяйте да проверите това - тя е от решаващо значение, въпреки че ще бъде доста изненадан, ако те не са модернизирани им вид и се чувстват до точката, че са наистина полезни.

Аз препоръчвам Matlab, това не е само мощен инструмент, но също така поддържа и много други приложения ..

Бих предпочел Mathematica, по-добре simbolical операции и с 5.2 численото е много много по-добри.

Аз също предпочитам MATLAB. ефективен инструмент за математически изчисления!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back