S
sadams
Guest
Имам само основни познания по електроника, но имам нужда да научат повече, за да завършите проект, че аз работя за потребителски продукт, аз съм сграда. Това е, което аз гледам да направя: ще има три "черна кутия" електронни схеми / устройства. Аз ще ги наричаме BB1, BB2, и BB3. BB1 е електронно устройство, което вече имам. Това устройство се поставя число между 20 и 100. Той изпраща този брой на BB2. BB2 прави някои изчисления с използване на номер от BB1, и след това изпраща нов номер, за да BB3. BB3 се LCD екран, който се състои от мрежа от пиксели, които ще включите различни пиксела, в зависимост от броя изпратени до нея от BB2. Да приемем устройство, BB1 и BB3 вече са направени. Какво искам да знам е, ако има някакъв вид на комплект за програмиране на чип мога да си купя, който ще включва програмируем чип, връзка за да свържете този чип в моя компютър, както и софтуерен пакет, който ще ми позволи да програмирате чипа. Този чип ще бъде по същество BB2 в сценария, който описах по-горе. Това ще ми позволи да програмирате различни математически алгоритми в BB2, за да мога да се тества как цялата система работи, като използва различни алгоритми. Дали това, което съм иска възможно? Или трябва да се стремят за това по различен начин? Благодаря.