Електрически симулация Софтуер - Нуждаете се от някаква информация

G

Guest

Guest
Всички сме чували за електронни симулация софтуер като PSpice, Multisim, Microsim и се интересува ...Сега те са някакъв софтуер за симулация в електрическото поле?Искам да кажа Предполагам, че искате да знаете за поведението на моторно трифазно индукция за дадена суровина, или поведението на алтернатора ....Има ли софтуер или е възможно да се постигне една и съща във вече съществуващия софтуер като Multisim ...Моля помощ ...

Проверихте ли в нашия форум изтегляне на софтуер, предполагам, че може да получите някои софтуери.

Съществуват известен брой на софтуери, които са на разположение, въпреки че аз не знам за отделен софтуер за симулация, но някои електрически електроника тренажор позволяват на електрическите симулации.

Все пак не можете директно да се прилага за електрически модели, трябва да ги конвертирате в подходящи понятия.
Кажете например можете да симулирате Еквивалентни схеми на асинхронен двигател.

Две такъв софтуер и rememeber Едисон е 9.0 и Electrosim.

Благодаря за инфо ...Аз ще се опитам да получите тези софтуер ...Всяко по-предложения?

Професионалисти обикновено се използват моделите построен в Simulink (част от Matlab), Vissim или ACSL двигатели за променлив ток.
Той винаги е еквивалентна схема с повече или по-малко параметри и предположения на издръжка на нашите приложения.
АЗ използван към употреба Vissim в моя факултет да симулират поток (2D и 3D резултатите от вектор), скорост и въртящ момент на въвеждане управляват моторни при различни режими на работа (U / F = Конст.)

Аз съм с VisSim / комитет версия 6.0.03 лиценз копие.

Опитвам се да използвате модулирани промяна полиноми hermite си форма, която е в снимката по-горе.
Този импулс форма Искам да го използвате за генериране на импулса UWB generateor.
Пулса UWB е генератор генерира само пулса Gaussain форма и derivetives.
И така, как да се промени блок UWB импулсен генератор, за да генерират промяна hermite модулира импулс форма.
Благодаря много.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back