Електрически нагревател

S

Shogun_boyz

Guest
Може ли някой да ми помогне за електрически нагревател?всяка схема схема помага ли?

Какво за него.Искате ли да направите нагревател контролер (термостат).

Да аз искам да създадете нагревател, че може да контролира топлина.което е, когато са го определяне на температурата ще го mantain.За пример, когато го топлина на 80 степен ще го поддържа.any1 може да ми помогне.

Искате ли да направите един термостат аналогов или цифров термостат използване на микроконтролер.Ли е предназначена за обучение или това е за действителна употреба.

За общи насоки, може да се прости електрически нагревател.
Поставете tempeature сензор, който преобразува температурата в напрежение.Свържете comperator верига, която ще compair това превръща напрежение с позоваване на напрежението.Тази референтна напрежение ще бъде взето от потенциометъра, който ще покаже на потребителя (вашето, S) за определяне на желаната температура.
Свържете реле да comperator, а изход.
Така че, бойлер ще получите изключите като напрежението е над референтната температура.
На годишна база може да се свърже и дисплей за temerature.
Обърнете се на сайта www.electronics-lab.com
Пл.чувствайте се свободни за по-нататъшна помощ.

Аз просто искам да е построен за моя проект.Искам да направите прост нагревател, че може да контролира топлина.ако някой има схема ще помогне също.
P / S: - аз не съм намерил нещо подобно в тази област, но аз наистина не го разбирам веригата
Това е проблем anotheer лице ме similarwith -> http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=160339&start=0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back