A
atferrari
Guest
Моля, имайте предвид: Аз искам за личен опит и не на връзки.Твърде дълго време за четене в уеб и Mambo джъмбо в главата ми е достатъчно.
Също така, моля, имайте предвид: Аз не знам нищо за C.
Имам едно основно средство за USB до & тичане само с помощта на софтуер Minch Брад и сега бих искал да прочете на екрана, данните, изпратени от устройството към компютъра.
С RS232 Използвах Hyperteminal която работи добре за моите нужди.
Моите въпроси:
1 - тя е там нещо подобно HyperTerminal наличен сега за USB?
2 - Чудя се, ако мога да използвам Visual Basic Express (безплатно изтегляне от Microsoft).Бих искал да са коментарите на всеки, който има опит за това.
3 - еквивалента на управление "MSComm" е нужна тя за USB на VB?
4 - Мека написани на VB 6.0, ако има такъв, щеше да е доста по-различно от това, което имам нужда с Visual Express?Винаги ориентирана към обикновените меки получаване на данни от устройството чрез USB.
5 - Просто случайно аз попадам на някои статии говорим USB мека (приемащата страна), написани на Delphi.
Кратък отговор по реда на въпросите, ще бъда много оценявам.Наистина!
Грасиас.
Също така, моля, имайте предвид: Аз не знам нищо за C.
Имам едно основно средство за USB до & тичане само с помощта на софтуер Minch Брад и сега бих искал да прочете на екрана, данните, изпратени от устройството към компютъра.
С RS232 Използвах Hyperteminal която работи добре за моите нужди.
Моите въпроси:
1 - тя е там нещо подобно HyperTerminal наличен сега за USB?
2 - Чудя се, ако мога да използвам Visual Basic Express (безплатно изтегляне от Microsoft).Бих искал да са коментарите на всеки, който има опит за това.
3 - еквивалента на управление "MSComm" е нужна тя за USB на VB?
4 - Мека написани на VB 6.0, ако има такъв, щеше да е доста по-различно от това, което имам нужда с Visual Express?Винаги ориентирана към обикновените меки получаване на данни от устройството чрез USB.
5 - Просто случайно аз попадам на някои статии говорим USB мека (приемащата страна), написани на Delphi.
Кратък отговор по реда на въпросите, ще бъда много оценявам.Наистина!
Грасиас.