Една равнина мощност разделител използвате ADS 2006

M

moazammaqsood

Guest
Здравейте всички, аз трябва да изготвят една равнина делител захранване с ADS 2006 година. Направих го използват схематични прозореца, но когато генерира оформление използвате за скорост, не знам как да зададете свойствата за субстрат .... Може ли някой да ми помогне с това?

Първо трябва да се изглади всички компоненти отидете на инерция -> субстрат -> актуализация от схематични

Да съм направил това, той вдига дъното, но сега проблемът е метализация формат ... Също така, когато включа сонди и да се изчисли S11 ... тя дава твърде много размисъл

Има два tabulators. Един за определяне на основата и на други за слоеве. Можете да получите пълна информация от реклами папка installtion DOC / майка / Substrates_in_Momentum.html # SubstratesinMomentum-Създаване% 2FModifyingaSubstrate

Можете ли да опишете CPW?!? какво искам да кажа GIE на substarate параметри като: H, W, G?!? Защо казах това, защото, ако се използва с блок CPW от реклами и не са запазени на законите, които описват в помощ след това не ще бъде правилно! Дейвид

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back