Един от проблемите, на каскада от инвертор шофьор!

G

gdhp

Guest
Здравейте всички
Аз съм разработването на водача каскада от инвертори за управление на големи capcitance

(20pF)!Но забавянето е прекалено голям, отвъд нашите изисквания.Забавянето трябва да се

по-малко от 4.5ns.захранването е 1.5V и аз употреба на p35 (N35) MOSFET.

Така че всеки друг метод, за да направи същото нещо?

аз употреба на UMC0.25u.Искам да знам, ако P25 (N25) MOSFET могат да работят при 3.3V

сила.

Благодаря на всички ви!

увеличаване на Ш / Д не е добър метод.поради увеличаване последно инвертора, също така увеличаване на общия незабавно!

Моят опит е, че след 3 нива, работата каскада doesn't като закъснението, въведени от самия него компенсира забавянето поради продукция капачка.Един от начините да бъде постепенно размер на инвертори в каскадата, така че да достигне желания карам ...

увеличаване на текущите!
в същото време, използвайте мин. L

има ли някакъв друг начин да направи същото нещо?

PPT това ще помогне на ф. това е от rabaey той даде обяснение за оразмеряване на верига от инвертори за оптимизиране performance.if оразмеряване верига от инвертори не работи използва супер буфери
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Защо каскада структура?Той е винаги по-бавен от сравними нормалната структура, тъй като на по-възли за зареждане / освобождаване от отговорност.

Ако наистина искате да използвате структурата на каскада, можете да проектирате горната и долната част PMOs nmos в слаба инверсия режим в летаргичен състояние.Един от тях ще бъдат приведени в силна инверсия режим, който позволява голям източник на ток или потъват за товар кондензатор.

Искам да знам защо инвертор cascode употреба?

защото R разработването на водача, ако входният импеданс се определя и товарът е 20pF.вероятно единственият избор е увеличаване на пристрастие ток.то е, защото проблемът е, въведена с ниска печалба или ниско шофиране capabilty на всеки етап.

Много е трудно сега, защото може да бъде ограничен от възможностите на технологията.

Ако сигналът не е голяма честотна лента, може да сте в състояние да използват индуктивни връхна точка техника за увеличаване на печалбата, следователно използват по-малко етапи.Added след 3 минути:може да има някаква техника или circui ще се увеличи печалбата малко.

опитайте се да използвате negtive резистентност към увеличаване на печалбата, на всеки етап.

то може да помогне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back