Един от проблемите в пост-симулация

G

gonewithstone

Guest
Срещам проблем, когато тичам след симулация.В netlist, клетката пристанище RXADCLK се свържете с сигнал \ uSub/uIo/uSerdesRx0/RXADCLK, както е показано по-долу:
HSR \ uSub/uIo/uSerdesRx0/HC (
. RXADCLK (\ uSub/uIo/uSerdesRx0/RXADCLK),
...................
)
Въпреки това, според след симулация форма на сигнала, има 2.2ns закъснение между RXADCLK и \ uSub/uIo/uSerdesRx0/RXADCLK.В sdf файл, няма ограничения за RXADCLK и \ uSub/uIo/uSerdesRx0/RXADCLK.Мисля, че RXADCLK и \ uSub/uIo/uSerdesRx0/RXADCLK трябва да се променят едновременно, дължащи се на Direct Connect връзка, така че аз cann't откриете причината да се обясни 2.2ns забавяне на времето.Всеки може да ми помогне?

можете да прикачите част от Ур sdf файл за тази клетка и са свързани помежду част.

това забавяне е за по-връзка (маршрута закъснение).В Ур файл SDF търсене на този hieracy сигнал ще го получите.

Благодаря за Вашия отговор!Имам откриете причината, когато се опитвам да се определи предупреждение SDF в compile.log.Аз ma-новите да направя след симулация, мисля, че е важно да се съсредоточи върху предупреждение SDF информация в симулация при отстраняване на грешки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back