Единство спечелят буфер

H

haloo

Guest
здрасти на всички .......

Аз се опитвах да проектират един часа единството спечелят буфер.по-долу, са на спецификацията

единство печалба

MOS транзистор

TSMC 0.35ľm

Може ли някой да ми помогне дам някои идеи за това единство спечелят съединение дизайн?Това е по-добре да имат пра около 6 MOS транзистори.Аз съм с това единство печалба в моята проба и притежава верига.Благодаря.

опитайте да проверите аналогови книги, това трябва да бъде добра задача

проверете razavi, сива & meayer, също Ken Martin

khouly

Мисля, че минималната ОТА се състои от 5 транзистори или за PMOS натоварване или NMOS товар.
Самостоятелно предубедени OP-AMP трябва да се състои от 6 транзистори.
Въпреки това,
не е необходимо и железопътен транспорт към железопътния вход?
Ако отговорът е да, това
е друга история и не може да се постигне това.

Вие можете да се отнасят към "http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=566102 # 566102"

ако да кажем, че
съм използвайки прости ОТА, там е ли Bias.Какво трябва да направя, когато аз дизайн ли?Просто замени сегашните източник?Или има ли начин да замени сегашните източник?Добавен след 19 минути:ако аз бях дизайн ми единство спечелят буфер чрез ОП-усилвател, мога кой да ми препоръчате или ми покажете на вътрешния кръг на ОП-усилвател за единство спечелят буфер?

е единство спечелят буфер е сходен с напрежение последовател?ако тя наистина е сходен, можете да използвате два етапа ОП усилвател и свързва изхода към една от това въвеждане.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back